Tanssin taikaa

Click here to edit subtitle

Leiripaikka
Leiripaikka on Tippsundin leirikeskus Taivassalossa. Paikan osoite on Kahiluodontie 386, 23310 TAIVASSALO.

Paikalle ei pääse julkisilla kulkuvälineillä eikä varsinaista yhteiskuljetusta ole. Kyytejä kannattaa huudella facebooktapahtumassa.

Ajo-ohje Turusta:
  • Turusta Kustavintietä noin 60 km Taivassalon kirkolle
  • Kirkolta vasemmalle Hakkeenpääntielle
  • Aja n. 6 km, käänny oikealle Leikluotoon
  • 2 km Pinonperän sillalle ja Kahiluodon tietä leirialueelle.
    Huom! Jotkut navigaattirot tms. väittävät paikan olevan reilusti aikaisemmin kuin mitä se oikeasti on!

Tilat

Alueella on kuuden hengen majoitusmökkejä, joissa vuoteissa on patjat, tyynyt ja huovat - ei liinavaatteita! Mökeissä ei ole sisävessoja eikä juoksevaa vettä.
Mökkien läheisyydessä sijaitsee huoltorakennus, jossa sisävessat, sali ja keittiö.
Rannassa huoltorakennuksen lähellä on (pieni) sauna.

Tanssileiri? Keskiaikatapahtuma?
Tanssin taikaa muistuttaa ohjelmarakenteeltaan paljolti tanssileirejä, mutta tapahtuma on suhteellisen pieni, tanssiohjelmaa on vain yhdessä tilassa kerrallaan eikä tapahtuma ole osa tanssileirijatkumoa.

Tapahtuman keskiaikahenkisyys näkyy ohjelmassa, tekijöissä ja keskiaikatapahtumien tavoin esimerkiksi pyrkimyksessä on luoda salista tunnelmallinen "sydän" tapahtumalle sekä iltajuhlan pitohenkisessä rakenteessa.
Ruoka
Leirillä tarjotaan perjantaina iltapala, lauantaina aamiainen, lounas, päivällinen ja iltajuhlaan kuuluva iltapala sekä sunnuntaina aamiainen sekä rääppiäislounas.


Ilmoitetut allergiat ja ruokavaliot pyritään huomioimaan, erityistilanteista neuvotellaan erikseen.


Omia eväitä saa ottaa mukaan ja niille pyritään mahdollisuuksien mukaan järjestämään tarvittaessa esim. kylmäsäilytystilaa.

Ohjeita

Talkoohenki

Vaikka tapahtumalla on järjestäjä, ohjelmilla pitäjiä ja keittiössä avustajia, on toivottavaa että kaikki osaltaan osallistuisivat yhdessä tapahtuman tekemiseen.
Ohjelmaa voi tulla pitämää, kyytejä saa tarjota, apukäsinä paikanpäällä sisustamassa, pilkkomassa, lämmittämässä saunaa, siivomassa, jne. tarvitaan! =)


Vaatteet ja varusteet

Mukaan kannattaa ottaa mukavat vaatteet joissa harjoitella tanssia / tehdä asioita. Nämä voivat olla aivan tavalliset tai ne voivat olla historialliset tai fantastiset aivan oman maun mukaan.

Lauantain iltajuhlaa varten toivotaan mukaan erityistä asua, josta tulee juhlantuntu. Rajoitteita ei juurikaan häntien, kruunujen, asumateriaalien tms. suhteen ole.


Tanssikisa

Tuttuun tapaan ohjelmassa on myös tanssikilpailu, mistä tiedot saa jälleen tapahtumapaikalla~