Tanssin taikaa

Click here to edit subtitle

Alustava ohjelma (tähän tulee muutoksia, tarkennuksia ja täydennyksiä):
Ohjelmaan on laitettu välitaukoja tuuletusta, teenjuontia, yksisarvisen metsästystä, jutustelu, musiikkia ynnä muuta varten.
Toivomuksena on, että opetuksen ajan salissa ollaan häritsemättä tanssia/opetusta, kiitos!


Perjantai
18.00 - 19.30 Saapumista, asettumista, paikkojen laittamista kuntoon (pöytien ja tuolien kantoon otetaan apua ilolla vastaan!), vapaamuotoista oleilua.
19.30- 21.00 Tervetulosanat, tanssikisan esittely & Tanssipaja1: Tervetulotanssit
21.00 - Iltapalaa
21.15 - 22.00 Naisten pesuvuoro saunalla.
22.00 - 22.30 Miesten pesuvuoro saunalla.
22.30 - Sekasauna mahdollisuus halukkaille.

Lauantai
8.30 – 9.15 Aamupala (puuro, murot, leipä, kahvi, tee, mehu, ym...)

Tauko 15 min

9.30 – 10.45 Tanssipaja 2:

Tauko 15 min

11.00 – 12.15 Tanssipaja 3:

Tauko 15 min

12.30 – 13.30 Tanssipaja 4:

13.30 – 14.30 LOUNAS

14.30 – 15.45 Tanssipaja 5:

Tauko 15 min

16.00 - 17.15 Tanssipaja 6:

Tauko 15 min

17.30 – 18.45 Tanssipaja 7: 

Tauko 15 min

19.00 – 20.15 Tanssipaja 8: Kertausta

Tauko 15 min

20.30 - 21.00 Valmistautuminen iltajuhlaan!

21.00 => Iltajuhla, myös mm. tanssikisa!
Sekasauna


Sunnuntai
9.00 - 10.00 Aamupala, mökkien pakkaus & siistiminen.
10.00 - 11.30 Tanssipaja 9: Viimeiset tanssit
11.30 - 12.30 Rääppiäislounasta ja siivoamista
Salin purku, loppusiivoukset ja poistuminen paikalta.